Search
Close this search box.

Per què contractar un pla de salut per a la meva mascota?

Una mascota és un membre més de la família, per això també és una gran responsabilitat. Tenir cura d’un gos o gat implica dedicar-hi temps de qualitat, invertir en la seva educació, salut i alimentació per garantir-ne el benestar físic i emocional.

Sempre que emmalalteixen o tenen alguna malaltia ens preocupem i acudim al veterinari de confiança perquè ens aconselli i recepti el millor tractament per a l’animal. Però, i si poguéssim prevenir que emmalaltís?

Guanya tranquil·litat contractant un pla de salut per a la teva mascota. Tindràs a la teva disposició visites de control periòdiques que detectaran i evitaran malalties abans que es manifestin els primers símptomes. El temps i diners que inverteixes en prevenció el guanyes evitant malalties i costosos tractaments pal·liatius.

Sabem que la seva salut i millorar-ne la qualitat de vida és el més important per a tu. Per això, contractar un pla de salut per a la teva mascota a Capdevila Clínica Veterinària de Martorell és l’opció més encertada, ja que el teu company sempre estarà cuidat i protegit. A més, et podràs beneficiar d’importants descomptes en serveis veterinaris per a la teva mascota.

Què és exactament un pla de salut per a mascotes?

Podríem definir el pla de salut com un conjunt de serveis mèdics destinats a la cura de la salut de les mascotes i la prevenció de malalties. Inclouen proves, vacunes i tractaments preventius imprescindibles en cada etapa de la seva vida (cadell, adult i sènior).

Inclou, per tant, un programa de vacunació i desparasitació, visites periòdiques de control en què revisem i examinem l’animal i també analítiques de prevenció. A més, realitzem descomptes en una àmplia gamma de serveis, proves i tractaments preventius.

Són iguals tots els plans de salut per a mascotes?

Els plans de salut del nostre centre veterinari de Martorell estan dissenyats per prevenir que les nostres mascotes es posin malaltes i millorar la qualitat de vida. Estan adaptats a la seva espècie, edat i necessitats.

Els hem creat basant-nos en la nostra experiència com a professionals veterinaris i les necessitats i malalties més comunes que es poden prevenir amb una revisió periòdica i atenció mèdica. Així, assegurem que s’adaptin al màxim a l’etapa de vida on es troba el nostre company.

Quins avantatges tinc amb els plans de salut per a mascotes?

Els plans de salut per a gossos de Capdevila Clínica Veterinària de Martorell aporten tranquil·litat i són una manera còmoda on portar un control veterinari i sanitari del teu animal de companyia. Els nostres professionals estaran atents al seu calendari de vacunacions, desparasitacions i visites de control rutinàries perquè tu no t’hagis de preocupar.

L’esperança de vida del teu company augmentarà, ja que duem a terme protocols, diagnòstics i apliquem tractaments per detectar i prevenir les malalties precoces als nostres pacients.

Els nostres plans de salut per a gossos suposen un estalvi important pel que fa a la contractació d’aquests productes i serveis de manera individual. A més, disposaràs de descomptes importants en serveis veterinaris per a la teva mascota.

Contractar un pla de salut per a mascotes a Capdevila Clínica Vetarinària de Martorell és invertir en qualitat de vida i salut per al teu gos.

Ves al contingut