Search
Close this search box.

Serveis

En els nostres centres veterinaris de Martorell garantim un servei professional de gran qualitat, seguretat i confiança. Disposem de professionals amb gran experiència i d’equipaments moderns per a realitzar les proves, obtenir diagnòstics amb rapidesa i garantir els tractaments més efectius i actuals a la teva mascota.

Consultes veterinàries

En els centres de Capdevila Clínica Veterinària oferim consultes veterinàries de Medicina Interna i Preventiva per atendre les necessitats habituals dels animals de companyia. Realitzem vacunes, desparasitacions, revisions, seguiment geriàtric, implantantació de microxips, assessorament en nutrició adaptat a cada etapa de la mascota, entre d’altres serveis. La medicina preventiva t’ajudarà a mantenir al teu company sa i fort.

Cirugia

La nostra clínica està preparada per a la majoria d’intervencions quirúrgiques. Disposem d’equipaments d’anestèsia, de monitorització i de control que proporcionen la màxima seguretat durant les intervencions. Realitzem diversos tipus de cirurgies per a mascotes, tant rutinàries (esterilitzacions, cesàries, teixits tous, neteja dental, etc.) com especialitzades (cirurgia oncològica, traumatologia, etc.). Un cop realitzada la intervenció, fem un seguiment postoperatori fins a la completa recuperació del pacient.

Laboratori propi

Disposem de laboratori propi amb equipaments moderns per a realitzar les proves necessàries i obtenir de manera ràpida els resultats de les analítiques. Les mostres de sang, orina, excrements o de teixits ens proporcionen una valuosa informació per conèixer l’estat de salut de l’animal i fer diagnòstics precisos de malalties que no podem detectar amb una exploració física de la mascota.

Diagnòstic per la imatge

En els nostres centres comptem amb els equips adequats per a realitzar diverses proves indispensables per obtenir un diagnòstic de certes patologies i establir el millor tractament. Mitjançant la RADIOLOGIA analitzem amb precisió els teixits tous i l’aparell locomotor. Fem servir l’ECOGRAFIA per observar anormalitats en òrgans abdominals, fer seguiment de les gestacions i estat de l’embaràs. Gràcies a la col·laboració d’un especialista, podem realitzar ENDOSCÒPIES per valorar l’estat de l’aparell digestiu o realitzar intervencions no invasives.

Hospitalizació de dia

Capdevila Clínica Veterinària disposa de les instal·lacions, els professionals i els equipaments necessaris per a cuidar i tractar els animals que per desgràcia han de ser hospitalitzats. Realitzem un seguiment de la seva evolució fins a la seva recuperació. Oferim cures intensives, així com un tractament i control exhaustiu de l’estat de la salut de la mascota, tots els recursos per a la cura dels nostres pacients.

Visites a domicili

Ja sigui per l’estat de salut de l’animal o per alguna dificultat del propietari per poder portar la seva mascota als nostres centres veterinaris de Martorell, posem a disposició dels nostres clients un serveis d’atenció a domicili. L’objectiu és poder tenir cura també d’aquells animals de companyia que no es poden desplaçar i garantir el seu tractament.

Botiga especialitzada

A la nostra botiga per a mascotes de Martorell trobaràs tot allò que la teva mascota necessita: productes de gran qualitat per a la higiene i la neteja, productes eficaços per tractar i prevenir malalties, primeres marques d’alimentació per garantir una nutrició òptima al teu animal de companyia amb el nostre assessorament. També complements per a la teva mascota com transportins, joguines, corretges i collarets, llitets, i tot el que faci la seva vida més confortable.

Ves al contingut