Search
Close this search box.

50 anys
al teu servei

Serveis veterinaris en Martorell desde 1969

Benvinguts a Capdevila Clínica Veterinària. Des de l’any 1969 atenem a les mascotes en els nostres centres veterinaris de Martorell amb afecte, professionalitat i experiència. Vam ser el primer veterinari per a petits animals de companyia de la zona, l’únic que hi havia entre Igualada i Barcelona. Gràcies a la qualitat dels nostres serveis en la cura de la salut de les mascotes, amb el pas dels anys vam anar creixent i ara som dos centres: Capdevila Clínica Veterinària i Consultori de Torrent de Llops. 

Descobreix els nostres serveis

En els nostres centres veterinaris de Martorell garantim un servei professional de gran qualitat, seguretat i confiança. Disposem de professionals experts i d’equipaments moderns per a realitzar les proves, obtenir diagnòstics amb rapidesa i garantir els tractaments més efectius i actuals a la teva mascota.

Medicina interna i preventiva

Consultes veterinàries de Medicina Interna i Preventiva per atendre les necessitats habituals dels animals de companyia i garantir-ne el benestar.

Cirurgies i proves diagnòstiques

Realitzem cirurgies rutinàries i especialitzades, així com proves de radiografia, ecografia i anàlisis necessàries per detectar a temps qualsevol anomalia a la salut del teu company.

Botiga especialitzada

Tot el que la teva mascota necessita: productes d’alimentació, higiene i accessoris per cuidar-la i mimar-la com es mereix.

Nosaltres

Capdevila Clínica Veterinària está formada por un amplio equipo de profesionales que compartimos la vocación y pasión por los animales. Gracias a la amplia experiencia y a la constante formación de nuestro equipo, podemos ofrecer servicios veterinarios en Martorell de gran calidad. La salud y la calidad de vida de los animales es nuestra razón de ser.

Les nostres instal·lacions

Capdevila Clínica Veterinària va néixer fa 50 anys per oferir serveis veterinaris de màxima qualitat en la cura de la salut de les mascotes. Per això, hem crescut per oferir assistència en més centres amb noves instal·lacions, equipaments moderns i tècniques avançades que asseguren la millor assistència mèdica als animals de companyia.

El nostre blog

Al nostre blog publiquem periòdicament notícies sobre mascotes, consells veterinaris, campanyes i promocions que t’ajudaran a cuidar al teu fidel company.

Ves al contingut