Search
Close this search box.

Prevenció Tos de les Gosseres

10% de descompte en la vacuna preventiva

Del 3 al 31 d’octubre

Notes que el teu gos tus? Sembla que té alguna cosa a la gola que no el deixa respirar amb normalitat?

Si el teu company té aquests símptomes i a més notes que vomita o moqueja, perd la gana o esternuda amb massa freqüència, probablement estiguem davant d’un cas de tos de les gosseres, una grip que també afecta als gossos.

És una malaltia vírica i contagiosa, coneguda en el camp de la medicina com traqueobronquitis infecciosa canina, que afecta les vies respiratòries dels gossos. El que per a nosaltres seria equivalent a un refredat o una grip. Una afecció que a priori és lleu però que, si no es tracta a temps, pot provocar greus complicacions, com pneumònia severa o anorèxia.

Als nostres centres veterinaris de Martorell t’ajudem a protegir al teu gos de la grip. Farem una visita completa: realitzarem una revisió general de l’estat del teu fidel amic, valorarem l’estat de la seva salut i procedirem a administrar la vacuna de la grip perquè el teu gos estigui més protegit aquest hivern.

Es pot contagiar la meva mascota?

Per als gossos la grip de les mascotes o la tos de gosseres és altament contagiosa. Es transmet tant per l’aire com per contacte directe, per tant es pot contagiar si entra en contacte amb un altre animal malalt.

Quan molts animals conviuen o compateixen un mateix espai hi ha més probabilitat de contagi, per la qual cosa és molt comú trobar brots en refugis, residències canines i protectores d’animals.

Com puc prevenir la tos de les gosseres?

És important que protegeixis el teu gos dels canvis de temperatura bruscos, ja que poden provocar una baixada de defenses. També és important assecar molt bé el pèl després dels banys i proporcionar una bona alimentació perquè el nostre company mantingui un bon nivell de salut.

A més de les cures que li puguis proporcionar, les revisions preventives i l’administració de la vacuna de la grip Capdevila Clínica Veterinària de Martorell t’ajudaran a prevenir aquesta malaltia.

A Capdevila Clínica Veterinària de Martorell t’ajudem a prevenir la tos de les gosseres.

Ves al contingut