Search
Close this search box.

Obesitat i sobrepès

Ajudem a la teva mascota a reduir l’excés de pes i estar en bona forma.

Ja és aquí la calor i segur que vols gaudir-lo amb la teva mascota. Si has detectat que el teu animal de companyia li sobren alguns quilos, posa remei durant aquests mesos. La calor no és un bon amic per a les mascotes amb sobrepès, ja que pot afectar seriosament a la seva salut. 

A Capdevila Clínica Veterinària de Martorell ajudem a la teva mascota a mantenir la seva línia perquè estigui en bona forma i saludable.

Controlem el seu pes, cuidem la seva salut.

La teva mascota es lo més important:

Revisió i analàlisi

Diagnòstic

Dieta Veterinària

Per què la teva mascota té sobrepès?

Reconèixer que la teva mascota té uns quilos de més és el primer pas per posar-hi remei. És important perquè els animals amb excés de pes tenen més probabilitats de patir malalties com poden ser la diabetis o l’artrosi. 

L’obesitat pot tenir el seu origen en una dieta inadequada. Si la teva mascota presenta un excés de calories vol dir que ingereix més de les que consumeix. Per això és convenient que augmenti la seva activitat i exercici.

La predisposició genètica és un altre factor a tenir en compte. Has de saber que certes races són més propenses a ser obeses mentre que altres guanyen pes amb més facilitat. És el cas dels Cocker, Beagle o Llaurador. 

D’altra banda, els desequilibris hormonals també tenen un impacte en el pes corporal del teu gos o gat. I si la teva mascota està esterilizada també és probable que augmenti de pes.

Ves al contingut