Search
Close this search box.

Consells d'estiu

Planifica les vacances amb la teva mascota

L’arribada de la calor suposa alguns problemes pels animals de companyia. Les elevades temperatures aviven l’acció dels paràsits i cal prendre mesures per protegir al teu pelut sense assumir riscos. Més encara, si et proposes viatjar amb la teva mascota.  

A Capdevila Clínica Veterinària de Martorell i Pallejà t’ajudem a que tinguis tot a punt perquè puguis gaudir d’unes vacances tranquil·les amb la teva mascota. Quan es tracta de la seva salut, no assumeixis riscos.

La maleta de la teva mascota 

No t’oblidis de les vacunes obligatòries que necessita la teva mascota al vostre lloc de destí i recorda el seu passaport si viatgeu fora d’Espanya. Sigui com sigui, has d’aplicar-li els repel·lents de paràsits recomanats i sotmetre al test de la leishmaniosi. Vine als nostres centres veterinaris de Martorell i Pallejà per a assessorar-te i preparar a la teva mascota.

Prevenció de la leishmaniosi canina 

Aquesta malaltia sistèmica pot conduir a la mort al teu animal de companyia. La vacuna i el collar no són infal·libles, però suposen un escut. Al costat de tot això, has de tenir clar que els cops de calor poden deshidratar l’animal. Augmenta la seva dosi d’aigua i no ho exposis al sol.

Tingues a punt aquests productes i serveis per a viatjar amb la teva mascota aquest estiu:

Antiparàsits

Collar
Pack 3 pipetes
Pastilles paràsits interns

Identificació

Placa
Microchip
Passaport

Vacunes

Ràbia
Tetravalent
Trivalent felina
Leucèmia felina

Als centres veterinaris de Martorell i Pallejà t’ajudem a preparar les vacances amb la teva mascota, perquè siguin tranquil·les i sense riscos.

 

Ves al contingut